Toimitusehdot

Alkaen 10.3.2022

Luethan nämä huolella ennen tilausta. Tekemällä tilauksen hyväksyt nämä ehdot ja sitoudut noudattamaan niitä.


Yleistä

Toimitamme verkkokaupan tilauksia manner-Suomeen.

Tilattaessa verkkokaupasta sinun tulee olla täysi-ikäinen.

Asiakasta sitoo tilauksen tekohetkellä voimassa olevat sopimusehdot, joihin asiakkaan tulee tutustua ennen tilauksen tekemistä

Pyrimme antamaan tuotteista mahdollisimman tarkat tuotekuvat. Emme voi kuitenkaan vakuuttaa, että värit vastaavat täysin todellisuutta, sillä värientoisto riippuu viime kädessä asiakkaan tietokoneen ja näytön asetuksista. Jokainen tuote on uniikki ja on mahdollista, että tuote poikkeaa hieman kuvasta koon, muodon ja värisävyn puolesta.


TILAAMINEN

Voit tilata Artesanotte (Y-tunnus 2835033-6) tuotteita verkkokaupan kautta.

Tuotteiden hinnat on ilmoitettu euroina.

Tuotteisiin ei sisälly arvonlisäveroa. (Arvonlisäverolaki 60§)

Tilauksen jälkeen verkkokauppa lähettää sinulle automaattisesti tilausvahvistuksen. Tarkistathan saamastasi tilausvahvistuksesta, että kaikki tilauksen tiedot ovat oikein.

Jos huomaat virheen, ota yhteyttä mahdollisimman pian kauppiaaseen.

Pidätäme oikeuden hinnanmuutoksiin.


TILAUKSEN MAKSAMINEN

Maksupalvelun tarjoaa Verifone Finland Oy (0943819-9). Verifone Finland Oy on Finanssivalvonnan toimiluvan saanut maksulaitos. Maksutapahtumat toteutetaan Verifone Finland Oy:n suojatussa tietoturvallisessa maksuympäristössä. Pankki- ja korttimaksujen vastaanottajana tiliotteella sekä mahdollisilla korttilaskuilla näkyy Verifone Finland Oy, joka välittää maksut kauppiaalle. Muiden maksutapojen osalta Verifone Finland Oy toimii maksutapahtumatietojen välittäjänä, jolloin maksun vastaanottajana näkyy Verkkokaupan nimi.

Verifone Finland Oy
Vantaankoskentie 14
01670 Vantaa

Asiakaspalvelu: 020-7535192
Sähköposti: kuluttaja@verifone.fi
www.verifone.fi

 

 

TOIMITUSMAKSU

Toimituskulut määräytyvät valitsemasi toimitustavan mukaan. Valittavanasi on 

  • Kirje 5,90€
  • R-paketti 6,50-7,50€
  • SmarPost 6,90-8,90€
  • Matkahuolto 6,90-8,90€
  • Nouto, erikseen sovittaessa

Näet valittavissa olevat toimitusvaihtoehdot kassalla. Yli 100 euron tilauksista ei veloiteta toimituskuluja.


TOIMITUSAIKA

Pyrimme toimittamaan tilaukset noin 3-5 arkipäivässä. Sesonkiaikoina tilausten käsittely ja toimitusajat saattavat olla normaalia pidemmät. Pyrimme ilmoittamaan pitkittyneestä toimitusajasta aina selkeästi.

Tilaustuotteilla on yleensä pidempi toimitusaika ja näistä sovitaan aina asiakkaan kanssa etukäteen. 

Artesanotte pidättää oikeuden peruuttaa tilaus tai toimittaa se vajaana, mikäli saldo- tai teknisiä virheitä ilmenee. Näissä tapauksissa hyvitämme toimittamattoman tuotteen/tuotteet ja ilmoitamme asiakkaalle tapahtuneesta


TUOTTEEN VAIHTO-JA  PALAUTUSOIKEUS

Kaikilla tuotteilla (ei koske tilaustöitä) on 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Palautuksesta tulee ilmoittaa 14 vuorokauden  kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Palautettava tuote tulee toimttaa viipymättä lähimpään postin tai matkahuollon toimipisteeseen. Tuotteen hinta palautetaan asiakkaalle paketin saapuessa takaisin, kuitenkin viimeistään 14 vuorokauden kuluessa siitä kun palautuksesta on ilmoitettu paketin ollessa silloin saapunut takaisin. Asiakkaan tulee säilyttää kuitti palautuksesta, jotta lähetystä pystytään seuraamaan ja tarvittaessa jäljittämään. Tilaustuotteella on palautusoikeus vain jos siinä on virhe.

Palautettavan tuotteen tulee olla täysin käyttämätön ja muuttumaton.

Tuotteen pitää olla alkuperäispakkauksessaan ja tuotemerkit kiinnitettyinä jos sellaiset ovat tuotteessa olleet. Palautettavan tuotteen tulee olla siis täysin myyntikuntoinen.

Mikäli tuote palautetaan myyntikelvottomana, tuotteen hinta veloitetaan asiakkaalta.

Artesanotte ei lunasta postiennakolla lähetettyjä palautuksia eikä myöskään korvaa tällaisesta lähetyksestä asiakkaalle aiheutuneita kuluja.

Jos haluat vaihtaa tai palauttaa tuotteen, ilmoitathan siitä ensin sähköpostilla osoitteeseen artesanotte@artesanotte.fi.

Palauttaminen tapahtuu lähettämällä tuote osoitteeseen: Artesanotte, Nuottatie 2B , 02230 Espoo.

Liitä mukaan tilinumerosi, johon palautettavan tuotteen hinta voidaan maksaa. Postikuluista vastaa asiakas.

Jos tuote palautetaan tuotteessa olevan virheen takia, postikuluista vastaa Artesanotte.

Artesanotte ei vastaa kuljetuksen aikana tapahtuneista vahingoista.

Jos paketti on vioittunut kuljetuksen aikana, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio Postin tai Matkahuollon toimipisteessä.

Mikäli asiakas jättää noutamatta tilauksensa valitsemastaan noutopisteestä tai lähimpään vapaaseen noutopisteeseen toimitetun paketin on myyjällä oikeus veloittaa 15,00 euron suuruisen käsittelymaksun, joka vähennetään asiakkaan maksamasta summasta tai peritään jälkikäteen laskulla.


ERIMIELISYYDET

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi.

Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).


ASIAKASTIEDOT

Käytämme henkilö- ja tilaustietoja pääasiassa tilausten käsittelyyn ja toimituksiin. Asiakas voi halutessaa rekisteröityä sivustollamme, jolloin hänen tietonsa tallentuvat asiakasrekisteriin. Mikäi asiakas haluaa tilata uutiskirjeen, hän antaa suostumuksen lähettää ajankohtaisia uutisia ja tuotetiedotteita sekä tietoa tulevista kampanjoista.

Tietosuojaselosteen löydät [tästä]. Tehdessäsi verkkotilauksia, hyväksyt henkilötietojen käyttöehtomme.


Force Majeure

Artesanotte ei vastaa ylivoimaisen esteen (force majeure) aiheuttamista viivästymisistä eikä viivästyneen toimituksen aiheuttamista välillisistä haitoista.  Pidätämme oikeuden muuttaa näitä toimitusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta. Tilaajan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.


MUUTA

Kiva, että kiinnostuit Artesanoten tuotteista ja poikkesit kaupassa!

Ota yhteyttä, jos sinulle heräsi kysyttävää tuotteista tai muuta kaupastamme: artesanotte@artesanottei.fi tai p. 040 5473210